Лікування паразитів

Лікування паразитів

- Категорії : статті

Коли ми страждаємо від хвороби Лайма, у нас часто також є паразити. Причина цього в тому, що Лайм послаблює нашу імунну систему. Крім того, наша кишкова мікрофлора часто руйнується в результаті тривалої терапії антибіотиками, що робить нас особливо вразливими для людських паразитів. Правильна діагностика і лікування особливо важливі в цьому випадку, оскільки без попереднього лікування паразитарної інфекції лікування хвороби Лайма може не принести бажаних результатів.


Одним з методів лікування паразитів є фармакологічне лікування. Проте все більше і більше людей схиляються до природних методів лікування, таких як дієта та фітотерапія. Поєднання цих двох методів може принести вражаючі результати.


Протипаразитарна дієта

Наш раціон в цілому повинен бути багатий поживними речовинами і складатися з необроблених, корисних продуктів. Воно повинно бути як протизапальним, так і протигрибковим. Він також повинен підтримувати нашу травну систему. Тому варто дотримуватися кількох принципів:

1. Повністю виключіть зі свого раціону цукор і всі продукти, які його містять. Ми знайдемо серед них глюкозний сироп, агавовий, кленовий, дактиловий, тростинний цукор, коричневий, мед, мальтозу, дріжджі, цукерки, батончики, а також готові Соуси, кетчуп або соєвий соус. Цукор посилює запалення в організмі і послаблює імунну систему. Це ідеальне середовище для розмноження паразитів.

2. Їжте продукти, багаті антиоксидантами. Антиоксиданти пригнічують утворення вільних радикалів, які руйнівно діють на імунну систему. У раціон повинні входити Ягоди, Чорниця, Аронія, зелені овочі, помідори, а також буряк, капуста, сира морква, часник і цибулю. Також важливо включити в раціон добавки з вітаміном D.

3. Виключіть з раціону пшеничне борошно. Цей високо оброблений Вид простих вуглеводів є ідеальною їжею для людських паразитів. Замініть їх повноцінними вуглеводами, що підтримують нашу мікробіоту, - просом, ячменем, гречаною крупою, амарантом, кіноа, житом.

4. Виключіть з раціону молочні продукти, а також перероблене і неякісне м'ясо. Ці продукти будуть перешкоджати боротьбі організму з патогенними мікроорганізмами. Замініть їх бобовими, рибою або яйцями.

5. Обмежте вживання алкоголю. Алкоголь-це токсин, який чинить сильний тиск на нашу нервову систему, вимиває електроліти і сприяє розмноженню патогенних мікроорганізмів. У людей, які страждають на хворобу Лайма, паразитарні інфекції часто викликають погіршення їх симптомів і в цілому мають несприятливий вплив на їхнє здоров'я.

6. Додайте в своє меню більше зелені. Корисними спеціями можуть бути фенхель, гвоздика, кайенский перець, чебрець або імбир.

7. Пийте багато води! Це найкращий спосіб детоксикації організму.

Протипаразитарні трави

Трави стають все більш популярними і цінуються в ході антипаразитарного лікування, так як вони мають широкий спектр дії, в той час як хімічні препарати зазвичай видаляють тільки один, даний тип паразита.


Однією з найвідоміших і ефективних трав для видалення паразитів з травної системи є мімоза пудика. Це допомагає "очистити" паразитів від стінок кишечника і вивести їх з організму.

Дуже корисною травою також є Чапарро амаргоза, яка має протипаразитарну дію, а також позитивно впливає на роботу травної системи. Трава використовується при хронічному запаленні шлунково-кишкового тракту і кандидозі.

Масло орегано-ще один чудовий дезінфікуючий засіб, який часто називають природним антибіотиком. Його противірусні та протигрибкові властивості ідеально підходять для боротьби з небезпечними мікробами, включаючи паразитів.

Також полин і Чорний волоський горіх є травами, які надають токсичну дію на паразитів.

Поєднання збалансованої, індивідуальної дієти з правильними травами підтримає нашу імунну систему і дозволить нам позбутися від паразитів з нашого організму абсолютно природним, неінвазивним способом.

Product added to wishlist
Product added to compare.