D-Ribose Bioenergy Рибоза 150г

D-Ribose Bioenergy Рибоза 150г

ALI42
17,21 €
D-рибоза - один з важливих будівельних блоків для створення АТФ, "універсальної" енергетичної молекули в організмі.

 

D-рибоза

D-рибоза є важливим компонентом АТФ, який виступає основним носієм хімічної енергії в організмі людини і використовується в клітинному метаболізмі. Коли відбувається зниження доступності кисню або недоліки на шляху генерації енергії, потреба в АТФ стає більшою, ніж доступний рівень. Такі ситуації можуть бути викликані патологічними станами, а також надмірно інтенсивними тренуваннями або неефективною роботою регенеративних систем організму.

D-рибоза повністю натуральна і виробляється в процесі ферментації. Він також має найвищий рівень чистоти, сертифікат FDA GRAS, NON-GMO, науково підтверджений і захищений патентами.

Kenay ® AG

Kenayag – це польська компанія з виробництва харчових добавок, яка існує на ринку з 1991 року. Продукти Keny® AG містять інгредієнти натурального походження з органічного сільського господарства.

Харчова добавка

Інгредієнти: d-рибоза

Вміст у рекомендованій денній порції (1 мерна ложка - 5 г)
d-рибоза 5 г

Рекомендована добова доза: 1 ложка 1 раз на день під час їжі. D-рибоза має природний м’яко солодкий смак і її можна змішувати з водою або іншим напоєм.

Вага нетто: 150 г

Зберігання: Захищати від світла, зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

C Застереження: Не перевищуйте рекомендовану щоденну порцію. БАД не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Новий

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.