Часник 5000, 90 табл
Часник 5000, 90 табл
Часник 5000, 90 табл
Часник 5000, 90 табл
Часник 5000, 90 табл
Часник 5000, 90 табл

Часник 5000, 90 табл

NOW33
18,37 €

Часник, що міститься в Garlic 5000, стандартизований для отримання аліцину та попередників аліцину, які перетворюються на аліцин при прийомі всередину.

 

Часник 5000

 

 

Часник, що міститься в Garlic 5000, стандартизований для отримання аліцину та попередників аліцину, які перетворюються на аліцин при прийомі всередину. Він покритий кишковорозчинною оболонкою, тому перетворення відбувається у верхніх відділах кишечника, щоб забезпечити оптимальне всмоктування, одночасно запобігаючи вивільненню різкого запаху часнику в шлунку. Рівні попередника аліцину отримують за допомогою спеціального процесу, який підтримує часник вологим. Цей процес зберігає попередники аліцину, зберігаючи всі природні властивості цілого свіжого часнику. Насолоджуйтесь перевагами цієї таблетки часнику, що контролює запах!

Now Foods ®

Now Foods ® — американський виробник і дистриб'ютор дієтичних добавок. Працює на ринку з 1948 року. Компанія Now ® має багаторічний досвід, а її продукція виробляється відповідно до найвищих стандартів належної виробничої практики (GMP), завдяки чому продукція має високу якість та високоякісність. оцінили.

 

Харчова добавка

Інгредієнти: Allium sativum, мікрокристалічна целюлоза, кишковорозчинна оболонка, кроскармелоза натрію, стеаринова кислота (рослинне джерело), магнію стеарат (рослинне джерело) і діоксид кремнію.



Вміст у рекомендованій добовій порції:

500 мг - часник, що контролює запах

(Allium sativum) (цибуля)

(мін. 5000 мкг аліцину на таблетку)

 

Рекомендована добова доза: 1 таблетка на день.

В упаковці: 90 таблеток

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.