Інозитол 500 мг, 100 капсул
Інозитол 500 мг, 100 капсул
Інозитол 500 мг, 100 капсул
Інозитол 500 мг, 100 капсул
Інозитол 500 мг, 100 капсул
Інозитол 500 мг, 100 капсул

Інозитол 500 мг, 100 капсул

NOW35
8,60 €

Інозитол міститься у всіх клітинних мембранах, причому найвищі концентрації в головному мозку та центральній нервовій системі, де він відіграє важливу роль у передачі сигналів нейромедіаторів.

 

інозит 500 мг


 

Інозитол міститься у всіх клітинних мембранах, причому найвищі концентрації в головному мозку та центральній нервовій системі, де він відіграє важливу роль у передачі сигналів нейромедіаторів. Інозит також має вирішальне значення для правильного функціонування інсуліну, ліпідного обміну та підтримки балансу кальцію в клітинах.

Now Foods ®

Now Foods ® — американський виробник і дистриб'ютор дієтичних добавок. Працює на ринку з 1948 року. Компанія Now ® має багаторічний досвід, а її продукція виробляється відповідно до найвищих стандартів належної виробничої практики (GMP), завдяки чому продукція має високу якість та високоякісність. оцінили.

 

Харчова добавка

Інгредієнти: інозит, крижане борошно, гіпромелоза (целюлозна капсула), стеаринова кислота (рослинне джерело) і діоксид кремнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції:

500 мг - інозит


Рекомендована добова доза: 1 капсула на день.

Вміст упаковки: 100 вегетаріанських капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.