Асай 500 мг, 100 капсул
Асай 500 мг, 100 капсул
Асай 500 мг, 100 капсул
Асай 500 мг, 100 капсул
Асай 500 мг, 100 капсул
Асай 500 мг, 100 капсул

Асай 500 мг, 100 капсул

NOW38
15,11 €

Продукт містить лише ліофілізовані ягоди асаї без розчинників, щоб краще зберегти цілісність поживних речовин, присутніх у свіжому асаї.

 

асаї 500 мг


 

Ягоди асаї, родом з Бразилії, є одними з найбільш унікальних і поживних фруктів на нашій планеті. Вони природним чином містять такі поживні речовини, як елагова кислота, рутин, антоціани та катехіни. Ці природні поживні речовини підтримують збалансовану імунну відповідь і можуть нейтралізувати вільні радикали, що утворюються в результаті нормального клітинного метаболізму або впливу навколишнього середовища. Продукт містить лише ліофілізовані ягоди асаї без розчинників, щоб краще зберегти цілісність поживних речовин, присутніх у свіжому асаї.

 

Acai забезпечує природний профіль поживних речовин, який міститься в справжніх цільних продуктах.

Now Foods ®

Now Foods ® — американський виробник і дистриб'ютор дієтичних добавок. Працює на ринку з 1948 року. Компанія Now ® має багаторічний досвід, а її продукція виробляється відповідно до найвищих стандартів належної виробничої практики (GMP), завдяки чому продукція має високу якість та високоякісність. оцінили.

 

Харчова добавка

Інгредієнти: органічна пальма асаї, гіпромелоза (целюлозна капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинне джерело) і стеаринова кислота (рослинне джерело).

Вміст у рекомендованій добовій порції:

1 г - органічна пальма асаї



Рекомендована добова доза: 2 капсули на день.

Вміст упаковки: 100 вегетаріанських капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.