Ягоди глоду 540 мг, 100 капсул
Ягоди глоду 540 мг, 100 капсул
Ягоди глоду 540 мг, 100 капсул
Ягоди глоду 540 мг, 100 капсул
Ягоди глоду 540 мг, 100 капсул
Ягоди глоду 540 мг, 100 капсул

Ягоди глоду 540 мг, 100 капсул

NOW54
10,00 €

Він діє майже на всі симптоми захворювань серця: атеросклероз, серцеву аритмію, застійну серцеву недостатність, гіпертонію та захворювання периферичних судин.

 

Ягоди глоду 540 мг



Hawthorn Berry, тобто екстракт ягід глоду, діє в результаті негайного поширення серцевих захворювань: агресія, передача серця, застійна хвороба серця, що вводяться і направляють периферичними потоками. Рослина, що знижує артеріальний тиск, розширює кровоносні судини в організмі, знижує рівень пониження в крові, захищає роботу серця, уповільнює і нормалізує серцебиття.

Згідно з теорією, ягоди глоду традиційно вживаються в Європі та Північній Америці як трав’яний тонік. Сучасні наукові дослідження виявили низку біоактивних компонентів, у тому числі OPCs (олігомерні проціанідини). Було виявлено, що багато з них мають сильний ефект поглинання вільних радикалів.

Now Foods ®

Now Foods ® — американський виробник і дистриб'ютор дієтичних добавок. Працює на ринку з 1948 року. Компанія Now ® має багаторічний досвід, а її продукція виробляється відповідно до найвищих стандартів належної виробничої практики (GMP), завдяки чому продукція має високу якість та високоякісність. оцінили.

 

Харчова добавка

Склад: екстракт ягід глоду, гіпромелоза (целюлозна капсула) і стеаринова кислота (рослинне джерело).


Вміст у рекомендованій добовій порції (2 капсули):



1,08 г - Глід (екстракт ягід)

Рекомендована добова доза: 2 капсули 3 рази на день під час їжі.

Вміст упаковки: 100 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.