Екстракт насіння селери, 60 капсул
Екстракт насіння селери, 60 капсул
Екстракт насіння селери, 60 капсул
Екстракт насіння селери, 60 капсул
Екстракт насіння селери, 60 капсул
Екстракт насіння селери, 60 капсул

Екстракт насіння селери, 60 капсул

NOW61
16,97 €

Екстракт насіння селери містить широкий спектр біологічно активних сполук, включаючи природні фталіди, такі як 3-n-бутилфталід (3nB). Здатність 3nB підтримувати здоров’я судин, особливо в мозку, ретельно вивчається.

 

Екстракт насіння селери

 

Екстракт насіння селери містить широкий спектр біологічно активних сполук, включаючи природні фталіди, такі як 3-n-бутилфталід (3nB). Здатність 3nB підтримувати здоров’я судин, особливо в мозку, ретельно вивчається. Продукт містить екстракт насіння кінського каштана, який давно відомий тим, що підтримує здорову роботу судин. Екстракт глоду з багатьма фенольними інгредієнтами також додано, щоб доповнити цю формулу.


Now Foods ®

Now Foods ® — американський виробник і дистриб'ютор дієтичних добавок. Працює на ринку з 1948 року. Компанія Now ® має багаторічний досвід, а її продукція виробляється відповідно до найвищих стандартів належної виробничої практики (GMP), завдяки чому продукція має високу якість та високоякісність. оцінили.

 

Харчова добавка

Інгредієнти: Aesculus hippocastanum, Apium graveolens, глід, гіпромелоза (целюлозна капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота (рослинне джерело) і діоксид кремнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):


  • 200 мг - Екстракт кінського каштана (Aesculus hippocastanum) (насіння/плоди) (стандартизований для вмісту принаймні 20% есцину)
  • 100 мг - порошок екстракту олії насіння селери (Apium Graveolens)
  • 25 мг - Екстракт глоду (листя та квітки) (стандартизований для вмісту принаймні 1,8% вітексин-2”-О-рамнозиду)


Рекомендована добова доза: 1 капсула двічі на день.

Вміст упаковки: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.