Чистий мумій, 90 капсул

Чистий мумій, 90 капсул

SIHO1
46,50 €

Чистий мумій допомагає збільшити енергію, покращуючи виробництво АТФ в організмі.

 

Чистий шиладжит

Чистий мумій — це смолоподібна речовина чорно-коричневого кольору, яка в природі зустрічається в ущелинах скель у деяких гірських хребтах. Він виготовлений із залишків рослин, водоростей і лишайників, знайдених у закутках гірських скель, де з часом, у результаті природних біологічних змін, вони перетворюються на муміє, багате цінними інгредієнтами, що зміцнюють здоров’я. Серед численних активних інгредієнтів мумієту одними з найважливіших є фульвокислоти. Продукт містить аж 72% фульвокислоти. Крім того, він також містить багато інших біологічно активних речовин, таких як фосфоліпіди, тритерпени та фенолокислоти. Він також багатий вітамінами, мінералами та мікроелементами.

Чистий мумій допомагає збільшити енергію, покращуючи виробництво АТФ в організмі.

АТФ є основним енергоносієм в організмі. Він необхідний для всіх життєвих процесів, таких як: синтез білків і нуклеїнових кислот, скорочення м'язів, транспортування речовин через клітинні мембрани і передача нервових сигналів.

Крім того, АТФ необхідний для підтримки концентрації інших сполук в організмі. Концентрація іонів водню в клітинах жорстко регулюється енергоспоживаючими механізмами. АТФ також необхідний для транспортування іонів натрію, калію та кальцію через клітинні мембрани.

Зміцнює імунну систему, підтримує сечовидільну систему, позитивно впливає на травну систему, позитивно впливає на нормальну масу тіла, підтримує сексуальні функції, допомагає підтримувати нормальний менструальний цикл, зміцнює кістки та суглоби, підтримує розум і когнітивні функції , має омолоджуючу дію (бере участь у кращому виробленні колагену 1 типу). Сприяє покращенню психічного здоров'я. Він бере участь у гормональній регуляції (тестостерон) і покращує чоловічу фертильність

SIHO

SIHO — французька компанія, виробник і дистриб'ютор високоякісних натуральних харчових добавок. Їх флагманський продукт Shilajit містить понад 70% фульвової кислоти, що є найвищою концентрацією, доступною на ринку. Компанія дотримується виробничої практики GMP.

Харчова добавка

Інгредієнти: чистий мумій

Вміст у рекомендованій добовій порції: 580 мг, включаючи 406 мг фульвокислоти


Рекомендована добова доза : 2 капсули один раз на день під час їжі.

Вміст упаковки : 90 капсул

Зберігання: Захищати від світла, зберігати при кімнатній температурі, у сухому, недоступному для маленьких дітей місці.


Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову норму порції протягом дня. Цей продукт не можна вживати вагітним і годуючим жінкам. Цей продукт не можна використовувати як заміну різноманітного харчування.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.