Relora - Запатентований екстракт магнолії та...

Relora - Запатентований екстракт магнолії та фелодендрону 250 мг, 90 капсул

SWA53
28,83 €

Запатентований екстракт магнолії та корала, який допомагає підтримувати нормальну масу тіла під час стресу.

 

Relora - запатентований екстракт магнолії та фелодендрону 250 мг

Запатентований екстракт магнолії та корала, який допомагає підтримувати нормальну масу тіла під час стресу.

Під час стресу наше тіло виділяє гормони стресу, головним чином кортизол, які можуть не тільки підвищити апетит, але й впливати на те, як організм зберігає та метаболізує жирову тканину. Релора пом'якшує дію гормонів стресу, позитивно впливаючи на організм і його метаболізм.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: Relora® Запатентована суміш запатентованих стандартизованих екстрактів Magnolia officinalis (кора) і Phellodendron amurense (кора), прежелатинізований крохмаль, желатин, мікрокристалічна целюлоза (рослинна клітковина), кукурудзяний крохмаль, аскорбілпальмітат.


Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):


250 мг - Relora® Запатентована суміш запатентованих стандартизованих екстрактів Magnolia officinalis (кора) і Phellodendron amurense (кора)



Рекомендована добова доза: 1 капсула на день.

Вміст упаковки: 90 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.