Пікногенол 50 мг, 50 капсул
Пікногенол 50 мг, 50 капсул
Пікногенол 50 мг, 50 капсул
Пікногенол 50 мг, 50 капсул

Пікногенол 50 мг, 50 капсул

Swanson
SWA65
Останні товари на складі
40,69 €

Пікногенол - це екстракт кори французької морської сосни Pinus pinaster.

 

Пікногенол 50 мг

Пікногенол - це екстракт кори французької морської сосни Pinus pinaster. Містить природну суміш антиоксидантів (близько 40 біологічно активних інгредієнтів) з широким спектром оздоровчої дії на організм людини.

Пікногенол може позитивно впливати на серцево-судинну систему. Часто використовується для протиатеросклеротичної профілактики і профілактики інсульту. Він підтримує пам'ять і концентрацію, запобігає нейродегенеративним захворюванням. Пікногенол також має ряд інших властивостей - він може пригнічувати розвиток ракових клітин, зміцнює імунну систему, захищає зір, підвищує життєвий тонус і благотворно впливає на суглоби.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: Пікногенол (екстракт кори французької морської сосни), оболонка капсули: желатин, рисове борошно, антизлежувачі: кальцієві солі жирних кислот.


Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):


50 мг - Пікногенол (екстракт кори французької морської сосни)



Рекомендована добова доза: по 1 капсулі 1-2 рази на день

Вміст упаковки: 50 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.