Екстракт Ecklonia Cava - стандартизований 53...

Екстракт Ecklonia Cava - стандартизований 53 мг, 30 капсул

Swanson
SWA70
12,79 €

Ecklonia Cava, яку японською також називають веслононосом або кайме, є видом їстівних бурих морських водоростей, які зустрічаються в океанських водах біля узбережжя Японії та Кореї.

 

Екстракт Ecklonia Cava - стандартизований 53 мг

Ecklonia Cava, яку японською також називають веслононосом або кайме, є видом їстівних бурих морських водоростей, які зустрічаються в океанських водах біля узбережжя Японії та Кореї. Ecklonia Cava має багаті оздоровчі властивості. Екстракт Ecklonia Cava, багатий поліфенолами, флоротаніном і похідними стеролу, може бути корисним у боротьбі з багатьма проблемами зі здоров'ям. Завдяки наявності поліфенолів, його використання може сприяти боротьбі з вільними радикалами, і, як наслідок, він може мати сильні антиоксидантні властивості. У свою чергу, присутність флоротаніну може сприяти усуненню проблем з волоссям - він запобігає надмірному випаданню волосся та облисіння. Ecklonia Cava може допомогти зменшити втому та полегшити засинання.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: екстракт Ecklonia Cava 80:1, мікрокристалічна целюлоза (рослинна клітковина), гіпромелоза (вегетаріанська капсула), магнію стеарат, діоксид кремнію.


Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):


53 мг - екстракт Ectonia cava 80:1



Рекомендована добова доза: 1 капсула на день

Вміст упаковки: 30 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.