• Новий
Пажитник 500 мг, 250 капсул
Пажитник 500 мг, 250 капсул
Пажитник 500 мг, 250 капсул
Пажитник 500 мг, 250 капсул
Пажитник 500 мг, 250 капсул
Пажитник 500 мг, 250 капсул

Пажитник 500 мг, 250 капсул

NOW77
16,97 €

Fenugreek 500 mg від Now Foods - це високоякісна дієтична добавка, яка підтримує нормальний рівень цукру в крові та сприяє травленню.

 

Пажитник 500 мг

Fenugreek 500 mg від Now Foods - це високоякісна харчова добавка, яка підтримує нормальний рівень цукру в крові та сприяє травленню. Дієтична добавка містить порошкоподібні насіння пажитника, отримані з насіння рослини пажитника і відомі своїми корисними властивостями. Цей продукт підходить для вегетаріанців, не містить ГМО та глютену.

 

Now Foods ®

Now Foods®, заснована в 1948 році, є авторитетним американським брендом у галузі харчових добавок. Завдяки своїй відданості винятковій якості NOW Foods® дотримується стандартів належної виробничої практики (GMP), гарантуючи, що їхні продукти відповідають суворому контролю якості для добробуту своїх клієнтів.

 

Харчова добавка

Інгредієнти: органічний пажитник (Trigonella foenum-graecum) (насіння), гіпромелоза (целюлозна капсула), стеаринова кислота (рослинне джерело) і діоксид кремнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції (2 капсули):

1 г - пажитник органічний (Trigonella foenum-graecum) (насіння)

Рекомендована добова доза: Приймати по 2 капсули від 1 до 3 разів на день.

Вміст упаковки: 250 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.


Виготовлено в США відповідно до стандартів GMP

Product added to wishlist
Product added to compare.