• Новий
Бузина, 120 капсул

Бузина, 120 капсул

Swanson
SWA140
17,67 €

Бузина підтримує імунну систему

 

Бузина

Бузина відома своїми імуностимулюючими властивостями. Додавання екстракту бузини може допомогти боротися з інфекціями, особливо в періоди підвищеного ризику, такі як сезон застуди та грипу. Бузина покращує роботу імунної системи та підвищує ефективність захисту організму від хвороб. Цей природний спосіб зміцнення імунітету варто взяти до уваги для свого здоров’я та благополуччя.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: Бузина чорна (плоди), Бузина чорна (Sambucus nigra), Гідроксипропілметилцелюлоза (оболонка рослинної капсули); емульгатор: целюлоза мікрокристалічна (рослинна клітковина); антизлежувачі: антизлежувачі: магнієві солі жирних кислот, діоксид кремнію.

1 капсула містить:

460 мг - Бузина чорна (Sambucus nigra) (фрукти)

115 мг - Суцвіття бузку (Sambucos nigra)

Вміст у рекомендованій добовій порції (3 капсули):

1380 мг - Бузина чорна (Sambucus nigra) (фрукти)

345 мг - Суцвіття бузку (Sambucos nigra)

Рекомендована добова доза: по 1 капсулі 2-3 рази на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 120 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.