• -20%
D-Ribose Bioenergy Ribose 150г

D-Ribose Bioenergy Ribose 150г

KEN03
14,84 € 18,55 € -20%
D-рибоза - один з основних будівельних блоків для створення АТФ, "універсальної" молекули енергії в організмі.

 

D-рибоза

D-рибоза є важливим компонентом АТФ, який діє як основний носій хімічної енергії в організмі людини та використовується в метаболізмі клітин. Коли спостерігається зниження доступності кисню або недоліки в шляху генерації енергії, потреба в АТФ стає більшою, ніж доступний рівень. Такі ситуації можуть бути викликані як патологічними станами, так і надмірними тренуваннями або неефективною роботою відновних систем організму.

D-рибоза повністю натуральна і виробляється шляхом ферментації. Також має найвищий рівень чистоти, сертифікат FDA GRAS, БЕЗ ГМО, науково підтверджено та захищено патентами.

Kenay ® AG

Kenayag – це польська компанія, що виробляє дієтичні добавки, яка існує на ринку з 1991 року. Продукти Keney® AG містять інгредієнти натурального походження з органічного землеробства.

Харчова добавка

Інгредієнти: d-рибоза

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 мірна ложка - 5 г)
d-рибоза 5 г

Рекомендована добова доза: 1 мірна ложка один раз на день під час їжі. D-рибоза має природний м’який солодкий смак і її можна змішувати з водою чи іншим напоєм.

Вага нетто: 150г

Зберігання: Захищати від світла, зберігати при кімнатній температурі, у сухому, недоступному для дітей місці.

Обережно: не перевищуйте рекомендовану добову порцію. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Новий

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.