Вітамін K2 200 мкг, 30 капсул
Вітамін K2 200 мкг, 30 капсул
Вітамін K2 200 мкг, 30 капсул
Вітамін K2 200 мкг, 30 капсул

Вітамін K2 200 мкг, 30 капсул

SWA49
12,09 €

Вітамін K2 необхідний для процесів згортання крові, підтримки здоров'я кісток і запобігання утворенню атеросклеротичних бляшок.

 

Вітамін К2

Вітамін K насправді є групою кількох споріднених сполук, які поділяються на два основних типи: K1 і K2. З тринадцяти різних ідентифікованих підтипів вітаміну K2 менахінон-7 показав великі перспективи для міцності кісток і здоров’я серцево-судинної системи завдяки своїй ролі в регулюванні транспорту кальцію. К2 допомагає активувати білки, які регулюють надходження кальцію в організм. Ця підтримка належного зберігання кальцію означає, що цей важливий мінерал спрямовується до кісток і з артерій, сприяючи здоров’ю скелета та кровообігу.

Вітамін К2 впливає на:

  • здоров'я кісток і належне зберігання кальцію
  • бере участь у процесах згортання крові
  • підтримує здоров'я серцево-судинної системи та еластичність артерій
  • допомагає підтримувати здоровий метаболізм цукру в крові та рівень ліпідів
  • може підтримувати здоровий і позитивний настрій жінок

Менахінон є найбільш біологічно активною формою K2 у фізіології людини. Він міститься в багатьох продуктах харчування, включаючи старі сири, печінку та яйця, але, безумовно, найбагатшим джерелом є натто, традиційна японська їжа, виготовлена з ферментованих соєвих бобів. Swanson Maximum Strength Vitamin K2 — це добавка з найвищою концентрацією натто, виготовлена виключно з сої без ГМО. Ми пропонуємо цей жиророзчинний вітамін у гелевих капсулах на основі соняшникової олії для оптимального засвоєння.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: Вітамін K2 [менахінон-7 з Натто (ферментовані соєві боби), соняшникова олія, желатин, гліцерин, двоосновний фосфат кальцію, бджолиний віск, очищена вода, соняшниковий лецитин, барвник карамельний.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):


200 мкг - вітамін K2 [менахінон-7 з Natto (ферментована соя)]



Рекомендована добова доза: 1 капсула на день.

Вміст упаковки: 30 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.