Родіо́ла роже́ва 500 мг, 60 рослинних капсул

Родіо́ла роже́ва 500 мг, 60 рослинних капсул

Now Foods
NOW17
24,41 €

Тепер родіола містить стандартизований екстракт кореня троянди (Rhodiola rosea). Корінь троянди — місцева рослина в арктичних і альпійських регіонах Європи, Азії та Америки.

Звичайна назва: Оливни́к роже́вий, золотий корінь

 

                                                Родіо́ла роже́ва

                                              lat. Rhodiola rosea

                              Оливни́к роже́вий, золотий корінь

Тепер родіола містить стандартизований екстракт кореня троянди (Rhodiola rosea). Корінь троянди — місцева рослина в арктичних і альпійських регіонах Європи, Азії та Америки. Родіола рожева сприяє підтримці правильного кровообігу, пов’язаного з ефективністю розумової праці, здатністю реагувати та оптимальною пізнавальною діяльністю. Він підтримує стан та ефективність у видах спорту на витривалість. Забезпечує захист під час фізичних навантажень. Він стимулює нервову систему і благотворно впливає при втомі, розладах сну, відсутності апетиту. Він стимулює сприйняття, підтримує розум активним і працездатним. Захищає від стресів і гіпертонії, що позитивно впливає на серцево-судинну систему. 

Now Foods®

Now Foods ® — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок. Працює на ринку з 1948 року. Компанія Now ® має багаторічний досвід, а її продукція виготовляється відповідно до найвищих стандартів Good Manufacturing Practice (GMP), завдяки чому продукція має високу якість і високу якість. оцінили. 

Харчова добавка 

Факти про добавку: 1 капсула - 500 мг екстракту

Склад: екстракт кореня родіоли рожевої (DER 5:1, 3% розавін, 1% салідрозид);

матеріал капсули: похідні целюлози; наповнювач: мікрокристалічна целюлоза; засіб проти злипання; магнієві солі жирних кислот; аморфний кремнезем.

Рекомендована добова доза: 1 капсула в день натщесерце.

Вага нетто: 60 вегетаріанських капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому місці, недоступному для маленьких дітей.

Увага: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Новий

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.