Алліцин 100% чистий 12 мг. 100 таблеток

Алліцин 100% чистий 12 мг. 100 таблеток

SWA29
31,39 €
Алліцин – це харчова добавка, що містить екстракт бульби часнику, рослини, які завдяки вмісту аліцину демонструють особливі оздоровчі властивості для серцево-судинної системи.

 

Алліцин

Алліцин – це харчова добавка, що містить екстракт бульби часнику, рослини, які завдяки вмісту аліцину демонструють особливі оздоровчі властивості для серцево-судинної системи. Речовина, що міститься в препараті, підтримує регуляцію рівня поганого холестерину в крові та глюкози, що може викликати хронічні захворювання.

Свонсон ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок. На ринку з 1969 року. Продукція Swanson відповідає всім стандартам якості та виготовляється відповідно до належної виробничої практики (GMP). Swanson Health Products докладає всіх зусиль, щоб підтримувати найвищу якість своєї продукції.

Харчова добавка

Інгредієнти: аліцин
Матеріал капсули: мікрокристалічна целюлоза; жирні кислоти; зшита целюлозна камедь; пальмітат кальцію; глазурувати олією м’яти перцевої.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула): Алліцин - 12 мг

Рекомендована добова норма споживання: одна таблетка два рази на день

Вага нетто: 100 капсул

Зберігання: Захищати від світла, зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Увага: не перевищуйте рекомендовану добову дозу для споживання протягом дня. Продукт не можна використовувати вагітним і годуючим жінкам. Продукт не можна використовувати як заміну різноманітного харчування.

Новий

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.