Кератин 50 мг, 60 капсул

Кератин 50 мг, 60 капсул

SWA50
7,67 €

Кератини - це група міцних волокнистих білків, які допомагають підтримувати здоров'я суглобів і підтримують шкіру, волосся та нігті.

 

Кератин 50 мг

Кератини - це група міцних волокнистих білків, які допомагають підтримувати здоров'я суглобів і підтримують шкіру, волосся та нігті. Кератини забезпечують надзвичайно високий вміст амінокислоти цистеїну, яка сама по собі є багатим джерелом молекул сірки, які живлять і зміцнюють хрящову тканину. Коли молекули сірки з цистеїну приєднуються одна до одної, вони утворюють дуже міцні зв’язки, які називаються «цистеїновими містками». Ці мости забезпечують важливу підтримку суглобів, що несуть вагу. Кератин Swanson Premium Brand®, отриманий з тибетської вовни, забезпечує чистий харчовий гідролізований кератин, який живить здорові сполучні тканини та сприяє здоров’ю, міцності та зовнішньому вигляду шкіри, волосся та нігтів.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: кератин (з тибетської вовни), рисове борошно, желатин, магнієва сіль жирних кислот, діоксид кремнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):


50 мг - кератин (з тибетської вовни)



Рекомендована добова доза: 1 капсула на день.

Вміст упаковки: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.