Ашваганда 450 мг, 100 капсул
Ашваганда 450 мг, 100 капсул
Ашваганда 450 мг, 100 капсул
Ашваганда 450 мг, 100 капсул

Ашваганда 450 мг, 100 капсул

SWA62
5,81 €

Ашваганда — адаптогенна рослина, яка традиційно використовується для розслаблення та підтримки здорової реакції на повсякденний стрес.

 

Ашваганда 450 мг

Ашваганда — адаптогенна рослина, яка традиційно використовується для розслаблення та підтримки здорової реакції на повсякденний стрес. Допомагає зняти легку або періодичну тривогу. Корінь ашвагандхи може не тільки сприяти здоровій реакції на стрес, але також може підтримувати імунну функцію. Як адаптоген, ашваганда підтримує здоровий рівень кортизолу та допомагає регулювати роботу надниркових залоз. Це, у свою чергу, врівноважує фізіологічні реакції на стресори та допомагає нам легше «адаптуватися» до стресу. Ашваганда традиційно використовується для зміцнення здоров’я та довголіття, відновлення організму, підтримки сну та покращення загального самопочуття. Крім того, ашваганда може відігравати непряму роль у функціонуванні імунної системи організму.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: Ашваганда, оболонка капсули: желатин, рисове борошно, антизлежувачі: магнієві солі жирних кислот.


Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):


450mh - Корінь ашвагандхи (Withania somnifera).



Рекомендована добова доза: 1 капсула на день

Вміст упаковки: 100 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.