Рідкий екстракт Pau d'Arco, 29,6 мл

Рідкий екстракт Pau d'Arco, 29,6 мл

Swanson
SWA79
Obecnie brak na stanie
14,88 €

Pau D'Arco Liquid Extract - це дієтична добавка у вигляді рідкого екстракту внутрішньої кори лапачо (Tabebuia impetiginosa).

 

Рідкий екстракт Pau d'Arco

Pau D'Arco Liquid Extract - це дієтична добавка у формі рідкого екстракту внутрішньої кори лапачо (Tabebuia impetiginosa) з рівнем концентрації DER 1:1 (Drug Extract Ratio). Використовувати як добавку до щоденного раціону дорослих.

Лапачо може природним чином підтримувати фізіологічний імунітет організму. Крім того, рослина сприяє розслабленню, психічному та фізичному самопочуттю. Pau d'arco також традиційно використовується як рослина, яка підтримує правильний кровообіг і артеріальний тиск. Допомагає підтримувати здоров'я стінок кровоносних судин і мікроциркуляцію капілярів.

Pau d'Arco, носій: вегетаріанський гліцерин, очищена вода.

Swanson ®

Swanson Health Products є американським виробником і дистриб'ютором дієтичних добавок. На ринку з 1969 року. Продукція Swanson відповідає всім стандартам якості та виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP). Swanson Health Products докладає всіх зусиль, щоб підтримувати найвищу якість своєї продукції.

Харчова добавка

Склад: екстракт Пау Д'Арко (Tabebuia impetiginosa) (внутрішня кора, рослинний гліцерин, вода очищена.


Вміст у рекомендованій добовій порції (1/2 крапельниці, 0,5 мл):


393 мг - екстракт Pau D'Arco (Tabebula impetiginosa) (внутрішня кора)



Рекомендована добова доза: 1/2 крапельниці на день.

Вміст упаковки: 29,6 мл

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.