• Новий
Лікопін 20 мг, 50 м'яких капсул
Лікопін 20 мг, 50 м'яких капсул
Лікопін 20 мг, 50 м'яких капсул
Лікопін 20 мг, 50 м'яких капсул
Лікопін 20 мг, 50 м'яких капсул
Лікопін 20 мг, 50 м'яких капсул

Лікопін 20 мг, 50 м'яких капсул

NOW83
23,02 €

Lycopene від Now Foods - це високоякісна, повністю натуральна дієтична добавка, яка забезпечує антиоксидантну підтримку.

 

лікопін 20 мг

Lycopene від Now Foods містить LYC-O-MATO®, запатентований томатний комплекс із повним набором томатних фітонутрієнтів, включаючи лікопін. Лікопін відомий своїми сильними властивостями поглинати вільні радикали. Клінічні дослідження показують, що лікопін допомагає підтримувати здоров'я серцево-судинної системи та належне функціонування імунної системи. Крім того, лікопін може допомогти підтримувати здорову простату.

LYC-O-MATO® є зареєстрованою торговою маркою LycoRed Natural Products Ltd.

 

Now Foods ®

Now Foods®, заснована в 1948 році, є авторитетним американським брендом у галузі харчових добавок. Завдяки своїй відданості винятковій якості NOW Foods® дотримується стандартів належної виробничої практики (GMP), гарантуючи, що їхні продукти відповідають суворому контролю якості для добробуту своїх клієнтів.

 

Харчова добавка

Інгредієнти: лікопін (з екстракту томатів) (LYC-O-MATO®), органічна оливкова олія першого віджиму та м’яка капсула [яловичий желатин (без BSE), гліцерин, вода].

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 м’яка капсула):

20 мг - лікопін (з екстракту томатів) (LYC-O-MATO®)

Рекомендована добова доза: 1 гелева капсула 1-2 рази на день під час їжі.

Вміст упаковки: 50 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.


Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.


Виготовлено в США відповідно до стандартів GMP

Product added to wishlist
Product added to compare.