• Новий
Яблучні поліфеноли 125 мг, 60 капсул

Яблучні поліфеноли 125 мг, 60 капсул

Swanson
SWA100
10,53 €

Яблучні поліфеноли - це рослинні сполуки, що містяться в яблуках, які є сильними антиоксидантами та благотворно впливають на здоров'я.

 

Яблучні поліфеноли 125 мг

Яблучні поліфеноли - це харчова добавка у формі капсул, яка містить екстракт поліфенолів яблука в дозі 125 мг на порцію. Поліфеноли є природним інгредієнтом, що міститься у фруктах, овочах і травах. Яблука є одним з найкращих джерел цієї сполуки. Яблучні поліфеноли вважаються антиоксидантами, які захищають клітини організму від окисного пошкодження та підтримують імунну систему. Продукт не містить глютену та не містить штучних барвників та ароматизаторів.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: Екстракт плодів яблука, мікрокристалічна целюлоза (рослинна клітковина), желатин, стеарат магнію, діоксид кремнію.


Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):

125 мг - Яблучні поліфеноли (з яблучного екстракту)


Рекомендована добова доза: 1 капсула на день. Запивати водою.


Вміст упаковки: 60 капсул


Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.