• Новий
Аргентинська в’ялена яловича печінка 500 мг,...
Аргентинська в’ялена яловича печінка 500 мг,...
Аргентинська в’ялена яловича печінка 500 мг, 120 капсул
Аргентинська в’ялена яловича печінка 500 мг, 120 капсул

Аргентинська в’ялена яловича печінка 500 мг, 120 капсул

Swanson
SWA101
12,25 €

Аргентинська в'ялена яловича печінка - харчова добавка, що містить велику кількість поживних речовин з яловичої печінки в капсулах.

 

Аргентинська в'ялена яловича печінка 500 мг

Аргентинська в’ялена яловича печінка – харчова добавка у формі капсул, що містить 500 мг сушеної яловичої печінки. Яловича печінка є багатим джерелом поживних речовин, включаючи білок, вітаміни групи B, вітаміни A, C, D, E, а також мінерали, такі як залізо, мідь і цинк. У цьому продукті використовується низькотемпературна сушка, що дозволяє зберегти його харчові цінності в натуральному вигляді. Продукт не містить глютену, штучних барвників і ароматизаторів.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: яловича печінка сушена, рисове борошно, оболонка капсули: желатин, антизлежувачі: магнієві солі жирних кислот і діоксид кремнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):

500 мг - печінка яловича сушена, порошок

Рекомендована добова доза: 1 капсула на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 120 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.