• Новий
Екстракт кори Арджуни 10:1 40 мг, 60 капсул

Екстракт кори Арджуни 10:1 40 мг, 60 капсул

Swanson
SWA102
3,95 €

Arjuna Bark Extract 10:1 - це харчова добавка з екстрактом кори арджуни, багата біоактивними сполуками, що благотворно впливає на кровоносну систему.

 

Екстракт кори Арджуни 10:1 40 мг

Екстракт кори Арджуни 10:1 - харчова добавка, що містить екстракт кори Арджуни, рослини з Південної Азії. Цей екстракт отримують із висушеної кори арджуни, і кожна капсула має дозу 40 мг на капсулу. Екстракт кори Арджуни 10:1 містить багато біоактивних сполук, включаючи поліненасичені жирні кислоти, флавоноїди та фенольні кислоти. Арджуна часто використовується в аюрведичній медицині через її позитивні властивості на кровоносну систему.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: мигдаль Арджуна, рисове борошно, оболонка капсули: желатин, речовини, що запобігають злежуванню: магнієві солі жирних кислот і діоксид кремнію.

1 капсула містить: 40 мг - екстракту мигдалю Арджуни (Terminalia Arjuna) в концентрації 10:1 (кора) еквівалентно 400 мг


Вміст у рекомендованій добовій порції (2 капсули):

80 мг - Екстракт мигдалю Арджуни (Terminalia Arjuna) у концентрації 10:1 (кора), що еквівалентно 800 мг


Рекомендована добова доза: по 1 капсулі 1-2 рази на день. Запивати водою

Вміст упаковки: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.