• Новий
Екстракт спаржі, 60 капсул

Екстракт спаржі, 60 капсул

Swanson
SWA106
9,30 €

Екстракт спаржі - це дієтична добавка, яка може мати сечогінні, протизапальні та детоксикаційні властивості.

 

Екстракт спаржі

Екстракт спаржі - харчова добавка у формі капсул, що містить екстракт кореня білої спаржі. Біла спаржа є багатим джерелом поживних речовин, включаючи вітаміни групи B, вітамін C, E, K і фолієву кислоту. Екстракт спаржі може мати сечогінні, протизапальні та детоксикаційні властивості. Коріння спаржі використовуються в природній медицині для зміцнення сечовидільної системи, підтримки імунної системи та зниження рівня холестерину. Цей продукт не містить штучних барвників та ароматизаторів і на 100% підходить для веганів.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: екстракт спаржі, стебло спаржі, наповнювач: мальтодекстрин, гіпромелозна капсула (вегетаріанська), мікрокристалічна целюлоза (рослинна клітковина), засіб, що запобігає злежуванню: магнієві солі жирних кислот, діоксид кремнію.

1 капсула містить:

170 мг - Екстракт спаржі (Asparagus officinalis) (кореневище і корінь)

100 мг - Стебла спаржі (Asparagus officinalis

Вміст у рекомендованій добовій порції (3 капсули):

340 мг - Екстракт спаржі (Asparagus officinalis) (кореневище і корінь)

200 мг - стебла спаржі (Asparagus officinalis)

Рекомендована добова доза: по 1 капсулі 2 рази на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.