• Новий
Діосмін і Гесперидин, 60 капсул

Діосмін і Гесперидин, 60 капсул

Swanson
SWA138
19,93 €

Diosmin & Hesperidin - це дієтична добавка, що містить два флавоноїди цитрусових.

 

Діосмін і Гесперидин

Diosmin & Hesperidin містить суміш двох флавоноїдних сполук, які містяться в цитрусових. Вважається, що діосмін і гесперидин забезпечують низку потенційних переваг для здоров’я, включаючи підтримку здорового кровообігу та сприяння загальному здоров’ю серцево-судинної системи. Вважається також, що вони мають протизапальні властивості, що робить їх популярною добавкою для людей, які страждають на такі захворювання, як артрит. Крім того, діосмін і гесперидин можуть принести користь людям з венозною недостатністю, оскільки вони можуть допомогти зменшити набряк і покращити кровотік.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: діосмін, гесперидин, желатин, суміш екстракту рису.

1 капсула містить:

500 мг - Діосмін

100 мг - Геспередини

Вміст у рекомендованій добовій порції (2 капсули):

1 г - Діосмін

200 мг - Геспередини

Рекомендована добова доза: по 1 капсулі 2 рази на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.