• Новий
Avena Sativa 575 мг, 60 капсул

Avena Sativa 575 мг, 60 капсул

Swanson
SWA108
7,11 €

Avena Sativa містить екстракт зерен вівса, багатий поживними речовинами та авенантрамідами, корисними для здоров’я нервової та серцево-судинної систем.

 

Avena Sativa 575 мг

Avena Sativa - харчова добавка у формі капсул, яка містить натуральний екстракт зерна вівса під назвою Avena Sativa. Зерно вівса є багатим джерелом поживних речовин, таких як вітаміни групи В, мінерали (включаючи магній, цинк, залізо) і клітковину. Екстракт Avena Sativa також містить авенантраміди, рослинні сполуки, які мають антиоксидантні та протизапальні властивості. Дієтична добавка Avena Sativa може допомогти підтримувати здорову нервову систему, покращити роботу мозку та знизити рівень стресу. Добавки Avena Sativa також можуть допомогти знизити рівень холестерину в крові та підтримувати здоров’я серця та кровоносних судин.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: екстракт Avena sativa 10:1, желатин, мальтодекстрин, стеарат магнію, діоксид кремнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції (4 капсули):

2,3 г - екстракт Avena Sativa 10:1 (з усієї рослини)

Рекомендована добова доза: 2 капсули 2 рази на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.