• Новий
AvoVida 300 мг, 60 капсул

AvoVida 300 мг, 60 капсул

Swanson
SWA109
13,95 €

Добавка AvoVida містить суміш авокадо та сої, багату фітонутрієнтами, які приносять користь серцю та кровоносним судинам, знижують ризик серцево-судинних захворювань.

 

АвоВіда 300 мг

AvoVida - харчова добавка у формі капсул, яка містить поєднання авокадо та сої. AvoVida багатий фітонутрієнтами, такими як поліфеноли, флавоноїди, вітаміни та мінерали, які корисні для здоров’я серця та кровоносних судин. Дієтична добавка AvoVida може допомогти підтримувати здорову систему кровообігу, знизити ризик захворювань серця та системи кровообігу, а також підтримувати нормальний рівень холестерину.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: рисове борошно, ізолят соєвого білка, желатин, пальмітат кальцію, суміш токоферолів, діоксид кремнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):

300 мг - AvoVida (з авокадо/соєю) Неомилювані речовини -стандартні з мінімум 30% фітостеролів (бета-ситостерин, кампестерол, стигмастерол)

Рекомендована добова доза: 1 капсула на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.