• Новий
Екстракт бамбука, 60 капсул

Екстракт бамбука, 60 капсул

Swanson
SWa110
Останні товари на складі
9,77 €

Екстракт бамбука - це дієтична добавка з екстрактом бамбука, багата кремнеземом, яка підтримує кістки, суглоби, волосся, нігті та шкіру.

 

Екстракт бамбука

Екстракт бамбука - харчова добавка у формі капсул. Бамбук - це рослина, яка містить висококонцентрований екстракт діоксиду кремнію, інгредієнта, який відіграє важливу роль у здоров'ї кісток, суглобів, волосся та нігтів. Екстракт бамбука допомагає підтримувати міцність кісток, підвищує еластичність суглобів і нігтів, покращує стан волосся і шкіри. Цей препарат також допомагає при загоєнні ран і пошкоджень завдяки своїм властивостям прискорювати регенеративні процеси.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: бамбук, оболонка капсули: гідроксипропілметилцелюлоза, рисове борошно, антизлежувач: силікат магнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):

300 мг - екстракт бамбука (Bambusa vulgaris) - стандартизований до 70%

Рекомендована добова доза: 1 капсула на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.