• Новий
Бета-ситостерин, 60 м'яких капсул

Бета-ситостерин, 60 м'яких капсул

Swanson
SWA115
6,79 €

Бета-ситостерин - це екстракт фітостеролів, який може знизити рівень холестерину, запобігти запаленням і зменшити стрес і втому.

 

Бета-ситостерин

Beta-Sitosterol - харчова добавка, яка містить екстракт фітостеролів, природних рослинних речовин. Це може допомогти знизити рівень холестерину в крові та протидіяти запаленню, пов’язаному із захворюваннями серця. Крім того, бета-ситостерин може допомогти зменшити симптоми стресу та втоми.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: фітостероли, рисове борошно, оболонка капсули: желатин, антизлежувач: магнієві солі жирних кислот, діоксид кремнію.

1 капсула містить: 160 мг - бета-ситостерол (з комплексу рослинних стеринів)

Вміст у рекомендованій добовій порції (2 м’які капсули):

320 мг - бета-ситостерин (з комплексу рослинних стеролів)

Рекомендована добова доза: 1 м'яка капсула 2 рази на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.