• Новий
Екстракт бергамоту 500 мг, 30 капсул

Екстракт бергамоту 500 мг, 30 капсул

Swanson
SWA113
9,88 €

Екстракт плодів бергамоту, який може допомогти підтримувати нормальний рівень холестерину, прискорити обмін речовин і має антиоксидантні властивості.

 

Екстракт бергамоту 500 мг

Bergamot Extract - харчова добавка, що містить натуральний екстракт плодів бергамоту. Бергамот - це цитрусовий фрукт з інтенсивним ароматом і смаком, який містить біофлавоноїди та поліфеноли, які мають антиоксидантні та протизапальні властивості. Екстракт бергамоту може допомогти підтримувати здоровий рівень холестерину в крові, запобігти хворобам серця, підтримати ліпідний обмін і прискорити метаболізм. Допомагає в боротьбі з вільними радикалами, відповідальними за процес старіння організму.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: екстракт апельсина бергамоту, мальтодекстрин, оболонка капсули: гідроксипропілметилцелюлоза, наповнювач: мікрокристалічна целюлоза, антизлежувач: діоксид кремнію, екстракт рису.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):

500 мг - Екстракт апельсина бергамоту (Citrus bergamia) (стандартизований до 25% флавоноїдів - 125 мг)

Рекомендована добова доза: 1 капсула на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 30 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.