• Новий
Berberine Complex, 90 капсул

Berberine Complex, 90 капсул

Swanson
SWA112
17,21 €

Berberine Complex - це харчова добавка, яка містить берберин, корицю, гімнему та пажитник.

 

Бербериновий комплекс

Berberine Complex – харчова добавка, яка містить натуральний берберин з додаванням кореня кориці, листя гімнеми та насіння пажитника. Берберин - це рослинна сполука, яка може сприяти підтримці нормального рівня цукру в крові, а додаткові інгредієнти препарату, такі як кориця і гімнема, можуть сприятливо впливати на метаболізм глюкози. Berberine Complex покращує травлення та контроль ваги, благотворно впливає на серцево-судинну систему, запобігає запаленням.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: Берберин HCl, Цейлонська кориця, Фенугрек, Гімнема Сільвестр, оболонка капсули: гідроксипропілметилцелюлоза, рисові висівки, антизлежувачі: магнієві солі жирних кислот і діоксид кремнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):

150 мг - Berberine HCl (з Phellondendron Chinese)

150 мг - Цейлонська кориця (Cinnamomum verum) (внутрішня кора)

150 мг - пажитник (Trigonella foenum-graecum)

150 мг - Gymnema Sylvestre (листя)

Рекомендована добова доза: 1 капсула в день під час їжі.

Вміст упаковки: 90 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.