• Новий
Гірка диня 500 мг, 60 капсул

Гірка диня 500 мг, 60 капсул

Swanson
SWA118
4,30 €

Гірка диня містить такі поживні речовини, як вітаміни А, С і К, а також калій.

 

Гірка диня 500 мг

Гірку диню високо цінують за її потенційну користь для здоров’я. Вважається, що він має властивості, які допомагають регулювати рівень цукру в крові, що робить його популярною добавкою для людей з діабетом. Він також багатий поживними речовинами, такими як вітаміни А, С і К, а також калієм і харчовими волокнами. Гірка диня традиційно використовується у фітотерапії для покращення травлення та імунної системи, а також для зняття запалення.


Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: гірка диня, оболонка капсули: желатин, наповнювач: мікрокристалічна целюлоза, антизлежувачі: магнієві солі жирних кислот і діоксид кремнію.

1 капсула містить: 500 мг - плодів дині гіркої (Momordica charantia)

Вміст у рекомендованій добовій порції (2 капсули):

1000 мг - плоди гіркої дині (Momordica charantia)

Рекомендована добова доза: по 1 капсулі 2 рази на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.