• Новий
Олія насіння чорної смородини 500 мг, 180...

Олія насіння чорної смородини 500 мг, 180 м’яких капсул

Swanson
SWA119
20,41 €

Олія насіння чорної смородини багата незамінними жирними кислотами, особливо гамма-ліноленовою кислотою (GLA).

 

Олія насіння чорної смородини 500 мг

Масло насіння чорної смородини отримують з насіння чорної смородини, які походять з Європи та Азії. Олія багата незамінними жирними кислотами, особливо гамма-ліноленовою кислотою (GLA), яка відома своїми потенційними перевагами для здоров’я. Вважається, що олія насіння чорної смородини зменшує запалення, покращує здоров’я шкіри, підтримує здоров’я серцево-судинної системи та зміцнює імунну систему. Він також може принести користь жіночому здоров’ю, допомагаючи полегшити симптоми передменструального синдрому (ПМС) і менопаузи.


Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: олія кісточок чорної смородини (Ribes nigrum L.), інші інгредієнти: желатин, гліцерин, вода очищена.

1 м'яка капсула містить: 0,5 г - олії насіння чорної смородини (Ribes nigrum L.) (насіння) (зазвичай забезпечує 15-18% гамма-ліноленової кислоти - GLA)

Вміст у рекомендованій добовій порції (6 м’яких капсул):

3 г - Олія насіння чорної смородини (Ribes nigrum L.) (насіння) (зазвичай містить 15-18% гамма-ліноленової кислоти - GLA)

Рекомендована добова доза: 2 капсули 2-3 рази на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 180 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.