• Новий
Екстракт чорного імбиру 100 мг, 30 капсул

Екстракт чорного імбиру 100 мг, 30 капсул

Swanson
SWA120
16,21 €

Екстракт чорного імбиру Swanson містить першокласний стандартизований екстракт кемпферії павіфлори з гарантованою концентрацією 4% 5,7-диметоксифлавону.

 

Екстракт чорного імбиру 100 мг

Екстракт чорного імбиру містить Kaempferia parviflora, отриману з рослини. Він походить із Південно-Східної Азії та традиційно використовується у фітотерапії для покращення фізичної працездатності, зменшення запалення та підтримки сексуального здоров’я чоловіків. Вважається, що екстракт чорного імбиру має низку переваг для здоров’я, включаючи підвищення рівня енергії, антиоксидантні властивості, покращення когнітивних функцій та посилення імунної функції. Крім того, це може допомогти підтримувати нормальний рівень цукру в крові та зменшити симптоми метаболічного синдрому.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: екстракт чорного імбиру, рисові висівки, мальтодекстрин, гіпромелоза (вегетаріанська капсула), стеарат магнію, діоксид кремнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):

100 мг - Чорний імбир (Kaempferia parviflora) (кореневище) (екстракт, стандартизований до NLT 4% 5,7-диметоксифлавону)

Рекомендована добова доза: 1 капсула на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 30 капсул


Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.