• Новий
Кора кориці, 120 капсул

Кора кориці, 120 капсул

Swanson
SWA129
11,11 €

Кора кориці містить 1,25 г кориці разом з екстрактом 10:1, який допомагає підтримувати метаболічний баланс і підтримує нормальний рівень цукру в крові.

 

Кора кориці

Кориця — спеція, яка традиційно використовується в фітотерапії для підтримки здорової функції травлення та підтримки нормального рівня цукру в крові. Він багатий антиоксидантами і може допомогти зменшити запалення. Вважається, що кора кориці має багато потенційних переваг для здоров’я, зокрема зміцнює здоров’я серця, покращує роботу мозку та підтримує здоровий рівень артеріального тиску.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: кориця, екстракт кориці, капсула: желатин, наповнювач: рисове борошно, антизлежувач: пальмітат кальцію, діоксид кремнію.

1 капсула містить:

0,625 г - Кориця (Cinnamomum cassia)

22,50 мг - екстракт кориці 10:1

Вміст у рекомендованій добовій порції (4 капсули):

2,5 г - Кориця (Cinnamomum cassia)

90 мг - екстракт кориці 10:1

Рекомендована добова доза: по 2 капсули 2 рази на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 120 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.