Бальзам «Червоний корінь», 50 мл
Бальзам «Червоний корінь», 50 мл
Бальзам «Червоний корінь», 50 мл
Бальзам «Червоний корінь», 50 мл

Бальзам «Червоний корінь», 50 мл

KAR05
22,88 €

Бальзам, виготовлений зі свіжого однорічного органічного кореня черешка, у практичному дозаторі вистачить приблизно на 40 застосувань. У такому розмірі він ідеально підходить для періодичного використання на різних суглобах і швидко та глибоко вбирається.

 
Бальзам з кореня черевика






Бальзам виготовлений зі свіжого органічного кореня черешка. Природні процеси детоксикації шкіри завжди є основною частиною процесу загоєння, особливо у випадку запалення тканин або суглобів. Ось тут і з’являється бальзам з кореня чагарника.

Бальзам, виготовлений зі свіжого однорічного органічного кореня чагарника, у практичному дозаторі, достатньому приблизно для 40 застосувань. У такому розмірі він ідеально підходить для періодичного використання на різних суглобах. Швидко і глибоко вбирається.

Його можна використовувати більш цілеспрямовано, ніж настоянки кореня черешка.

Гіркі речовини черешки дикої поєднуються з ефірними маслами кореня дягелю. Не використовуються штучні ароматизатори та ароматизатори.





Карденвельт

Продукція компанії Kardenwelt походить з біологічно контрольованого землеробства та має сертифікат Demeter (Сертифікат Німецької асоціації органічних виробників). Підприємство спеціалізується на виробництві високоякісної продукції з коренем чайника за рецептом Вольфа-Дітера Шторля. Дбайливо виготовлені екстракти та настоянки надзвичайно багаті активними рослинними речовинами та ефірними оліями та надзвичайно добре засвоюються організмом людини.



Косметичний



Інгредієнти: вода, кокосова олія, олія жожоба, мигдальна олія, кукурудзяний крохмаль, корінь чагарника, екстракт, рослинний емульгатор, олія авокадо, олія ши, ацетат вітаміну Е, пантенол, бензоат натрію, ксантан, олія кореня дягелю, сорбат калію, молочна кислота, лайми.



Рекомендоване щоденне споживання: двічі на день обережно натирати уражені ділянки тіла бальзамом з кореня чагарника та залишати на кілька хвилин.



Вага нетто: 50 мл



Зберігання: зберігати при кімнатній температурі в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.


Новий

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.