Вітамін С 500 мг, мікроактив 12 год 100 капс

Вітамін С 500 мг, мікроактив 12 год 100 капс

ALI45
9,28 €

Єдиний вітамін С у капсулах VEGE на ринку, що містить інноваційний мікроактивний вітамін С, залежить від профілю його випуску.

 

Вітамін С 500 мг Microactive 12 год

Єдиний вітамін С у капсулах VEGE на ринку, що містить інноваційний мікроактивний вітамін С, залежить від профілю його випуску. Цей профіль є оптимальним і при прийомі вранці та ввечері в якості добавки забезпечує постійне надходження вітаміну С в організм. Це технологічне рішення підвищує ефективність добавки вітаміну С, оскільки вітамін вивільняється протягом 12 годин. Немає ризику виведення надлишку вітаміну С, як це може статися з іншими формами вітаміну С.

 

 

MedicaLine

MedicaLine – польський виробник ліків та харчових добавок, який працює на місцевому ринку з 2007 року. MedicaLine володіє брендом харчових добавок Aliness. Продукти торгової марки Aliness містять натуральні сполуки, які характеризуються швидким і високим рівнем засвоєння активних речовин. Вітаміни з їхньої пропозиції можуть вживати люди, які дотримуються безглютенової дієти, а також люди з алергією та непереносимістю лактози.

Харчова добавка

Інгредієнти: L-аскорбінова кислота (вітамін С), оболонка з діючих речовин: тригліцериди середнього ланцюга (МСТ), карнаубський віск, целюлоза, оболонка капсули (сполучна речовина: гідроксипропілметилцелюлоза).

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):

Інгредієнти

Денна порція (1-2 капсули)

RWS-Довідкова добова доза

Вітамін С

500 мг -1000 мг

* 625% -1250%

(*%RWS-Еталонна добова доза)

 

Рекомендована добова доза: 1-2 капсули в день під час їжі, запиваючи водою.
 

Вміст: 100 капсул

Зберігання: Захищати від світла, зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.


Увага : не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Продукт не призначений для вагітних і годуючих грудьми. Його не слід використовувати як заміну різноманітного харчування.

Новий

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.