Вітамін В2 60 капсул

Вітамін В2 60 капсул

FM35
6,74 €
Вітамін В2 сприяє правильному функціонуванню нервової системи, підтримує здоров’я шкіри та сприяє зменшенню втоми та втоми. Одна капсула містить 40 мг вітаміну В2 (рибофлавіну) та 273 мг інуліну.

 

Бікапс Вітамін В2

Вітамін В2 необхідний для секреції кортизолу, який є гормоном з протизапальними властивостями.
Вітамін В2 впливає на вироблення нейромедіаторів (серотоніну, дофаміну та аміномасляної кислоти), забезпечуючи правильне функціонування нервової системи. Він також допомагає захистити клітини від окисного стресу і сприяє зменшенню втоми та втоми.


BIOCAPS B2 містить натуральну пулуланову капсулу. Пулулан отримують шляхом природного процесу бродіння. При виробництві не використовується тваринна сировина, тому капсула підходить для вегетаріанців і веганів. Продукція не містить штучних наповнювачів, засобів проти злипання та барвників, таких як: стеарат магнію, діоксид кремнію, діоксид титану тощо.


Підходить для вегетаріанців і веганів.

FORMEDS Sp. z oo

Компанія FORMEDS Sp. z oo спеціалізується на виробництві дієтичних добавок у чистому порошковому вигляді без додавання консервантів, барвників та підсолоджувачів. Він пропонує натуральні, ефективні та безпечні продукти. Весь виробничий процес відповідає системі НАССР. Сировина, що використовується для виробництва її продукції, надходить від перевірених європейських постачальників.

Харчова добавка

Інгредієнти: інулін (корінь цикорію), пуллулан (оболонка капсули), вітамін В2 (фібофлавін).

Добова порція - 1 капсула містить (референтна норма споживання%):

  • інулін - 273 мг
  • вітамін В2 (рибофлавін) - 40 мг (2857%)

Рекомендована добова норма споживання: по 1 капсулі один раз на день під час їжі.

Вміст нетто: 60 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі в сухому, недоступному для дітей місці.

Увага: не перевищуйте рекомендовану добову порцію для споживання протягом дня. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам. Продукт не можна використовувати як заміну різноманітного харчування.

Новий

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.