Залізо 18 мг, 120 капсул
Залізо 18 мг, 120 капсул
Залізо 18 мг, 120 капсул
Залізо 18 мг, 120 капсул
Залізо 18 мг, 120 капсул
Залізо 18 мг, 120 капсул

Залізо 18 мг, 120 капсул

NOW30
8,37 €

Залізо є важливим мікроелементом, який відіграє ключову роль у виробництві енергії, роботі імунної системи та неврологічному здоров’ї.

 

Залізо 18 мг

 

Залізо є важливим мікроелементом, який відіграє ключову роль у виробництві енергії, роботі імунної системи та неврологічному здоров’ї. Залізо є важливим компонентом гемоглобіну - молекули, яка транспортує кисень до клітин організму, і міоглобіну, який зв'язує кисень, який використовується в м'язовій тканині. NOW використовує бісгліцинат заліза Ferrochel™, який, як було клінічно показано, має чудову абсорбцію та добре переноситься, оскільки він м’який і не викликає запорів.

Now Foods ®

Now Foods ® — американський виробник і дистриб'ютор дієтичних добавок. Працює на ринку з 1948 року. Компанія Now ® має багаторічний досвід, а її продукція виробляється відповідно до найвищих стандартів належної виробничої практики (GMP), завдяки чому продукція має високу якість та високоякісність. оцінили.

 

Харчова добавка

Інгредієнти: бісгліцинат заліза, рисове борошно, гіпромелоза (целюлозна капсула), стеаринова кислота (рослинне джерело) і діоксид кремнію.


Вміст у рекомендованій добовій порції:


18mg - Żelaza elemtarnego (від 90 mg diglicynianu żelaza) (Ferrochel™)

 

Рекомендована добова доза: приймати по 1 капсулі щодня під час їжі.

Вміст упаковки: 120 вегетаріанських капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.