• Новий
C-1000 Zinc Immune, 90 капсул
C-1000 Zinc Immune, 90 капсул
C-1000 Zinc Immune, 90 капсул
C-1000 Zinc Immune, 90 капсул

C-1000 Zinc Immune, 90 капсул

NOW71
Obecnie brak na stanie
11,39 €

C-1000 Zinc Immune - це дієтична добавка, розроблена для підтримки функціонування імунної системи.

 

C-1000 Імунний цинк

 

C-1000 Zinc Immune від Now Foods - це високоякісна, повністю натуральна дієтична добавка, розроблена для підтримки функціонування імунної системи. Дієтична добавка містить суміш вітаміну С, цинку та біофлавоноїдів, які підтримують краще функціонування імунної системи та загальний стан здоров’я.

 

- Вітамін С є важливою поживною речовиною, яка сприяє росту, розвитку та відновленню різних тканин в організмі. Це антиоксидант, який допомагає захистити клітини від пошкоджень, спричинених вільними радикалами. Вітамін С також відіграє важливу роль у підтримці імунної функції, допомагаючи стимулювати вироблення білих кров’яних тілець.

- Цинк є мінералом, необхідним для підтримки імунної функції, загоєння ран і синтезу ДНК. Він діє як антиоксидант і допомагає підтримувати здоровий ріст і розвиток. Цинк також відіграє важливу роль у підтримці когнітивних функцій і регуляції настрою.

- Комплекс цитрусових біофлавоноїдів, які містяться в цитрусових, таких як апельсини та грейпфрути. Біофлавоноїди є антиоксидантами, які допомагають захистити клітини від пошкодження. Вони також допомагають підтримувати імунну функцію, підвищуючи активність лейкоцитів.

Продукт підходить для вегетаріанців, не містить ГМО та глютену.

 

Now Foods ®

Now Foods ® — американський виробник і дистриб'ютор дієтичних добавок. Працює на ринку з 1948 року. Компанія Now ® має багаторічний досвід, а її продукція виробляється відповідно до найвищих стандартів належної виробничої практики (GMP), завдяки чому продукція має високу якість та високоякісність. оцінили.

 

Харчова добавка

Інгредієнти: C-1000 Zinc Immune від Now Foods містить запатентовану суміш вітаміну С, цинку та біофлавоноїдів. Гіпромелоза (целюлозна капсула), гідроксипропілцелюлоза, стеаринова кислота (рослинне джерело) і діоксид кремнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):

1 г - Вітамін С (1000 мг)

15 мг - Цинк

Рекомендована добова доза: 1 капсула в день під час їжі.

Вміст упаковки: 90 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.


Виготовлено в США відповідно до стандартів GMP

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.