• Новий
Рідина Д-3 і МК-7, 30 мл
Рідина Д-3 і МК-7, 30 мл
Рідина Д-3 і МК-7, 30 мл
Рідина Д-3 і МК-7, 30 мл
Рідина Д-3 і МК-7, 30 мл
Рідина Д-3 і МК-7, 30 мл

Рідина Д-3 і МК-7, 30 мл

NOW81
Останні товари на складі
20,69 €

Liquid D-3 & MK-7 від Now Foods - це високоякісна дієтична добавка, яка підтримує здоров'я кісток і кровоносної системи.

 

Рідина Д-3 і МК-7

Рідина D-3 і MK-7 від Now Foods поєднує в собі вітаміни D-3 і K-2, дві поживні речовини, роль яких у здоров’ї кісток, зубів і серцево-судинної системи ретельно досліджується. Вітамін D-3 разом із кальцієм підтримує здоров’я кісток, але він також важливий для здоров’я імунної системи. MenaQ7® MK-7 — це унікальна біодоступна форма вітаміну К-2, що не містить сої, яка відіграє ключову роль у здоров’ї артерій завдяки своїй здатності підтримувати правильний метаболізм кальцію в кровоносних судинах і артеріях. Вітамін K-2 також важливий для формування міцних здорових кісток.

 

Now Foods ®

Now Foods®, заснована в 1948 році, є авторитетним американським брендом у галузі харчових добавок. Завдяки своїй відданості винятковій якості NOW Foods® дотримується стандартів належної виробничої практики (GMP), гарантуючи, що їхні продукти відповідають суворому контролю якості для добробуту своїх клієнтів.

 

Харчова добавка

Інгредієнти: вітамін D3 (як холекальциферол) (з ланоліну), вітамін K2 (як менахінон-7) (MK-7) (MenaQ7®) (з нуту), олія тригліцеридів із середнім ланцюгом (MCT), соняшникова олія, сафлорова олія, вітамін Не містить сої, олії перцевої м'яти та екстракту розмарину.

Вміст у рекомендованій добовій порції (5 крапель):

62,5 мкг - Вітамін D3 (як холекальциферол) (з ланоліну) (2500 МО) 313%*

100 мкг - Вітамін K2 (у вигляді менахінону-7) (MK-7) (MenaQ7®) (з нуту)

*RWS - Довідкове споживання (щоденно)

Рекомендована добова доза: збовтати перед використанням. Приймати по 5 крапель на день безпосередньо або в улюбленому напої. Найкраще приймати його під час їжі, що містить жир.

Вміст упаковки: 30 мл

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.


Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.


Виготовлено в США відповідно до стандартів GMP

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.