• Новий
Iron Liquid, 237 мл
Iron Liquid, 237 мл
Iron Liquid, 237 мл
Iron Liquid, 237 мл
Iron Liquid, 237 мл
Iron Liquid, 237 мл

Iron Liquid, 237 мл

NOW82
15,58 €

Liquid Iron від Now Foods - це високоякісна дієтична добавка, яка підтримує здорове виробництво клітин крові та рівень гемоглобіну.

 

Залізна рідина

Liquid Iron від Now Foods - це високоякісна харчова добавка, яка підтримує здорове виробництво клітин крові та рівень гемоглобіну.

Залізо є важливим мінералом, який відіграє ключову роль у виробництві енергії, роботі імунної системи та неврологічному здоров’ї. Залізо є важливим компонентом гемоглобіну, молекули, яка транспортує кисень до клітин організму, і міоглобіну, який зв’язує кисень, який використовується в м’язових тканинах. У продукті використовується гліцинат заліза Iron Taste Free™, який, як було клінічно доведено, має чудову абсорбцію та добре переноситься, оскільки він м’який і не викликає запорів.

 

Now Foods ®

Now Foods®, заснована в 1948 році, є авторитетним американським брендом у галузі харчових добавок. Завдяки своїй відданості винятковій якості NOW Foods® дотримується стандартів належної виробничої практики (GMP), гарантуючи, що їхні продукти відповідають суворому контролю якості для добробуту своїх клієнтів.

 

Харчова добавка

Інгредієнти: бісгліцинат заліза, деіонізована вода, рослинний гліцерин, ксиліт, яблучна кислота, лимонна кислота, сорбат калію (як консервант), натуральний ароматизатор фруктового пуншу та органічний екстракт листя стевії (ферментно-модифіковані стевіолглікозиди).

Вміст у рекомендованій добовій порції (2 чайні ложки):

18 мг - Залізо (128)*

*RWS – Довідкове споживання (щоденно)

Рекомендована добова доза: добре збовтати перед використанням. Приймати по 2 чайні ложки щодня натщесерце, запиваючи соком або водою. ПІСЛЯ ВІДКРИТТЯ ЗБЕРІГАТИ В ХОЛОДИЛЬНИКУ.

Вміст упаковки: 237 мл

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.


Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Харчові добавки не можна використовувати як заміну (заміну) різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.


Виготовлено в США відповідно до стандартів GMP

Product added to wishlist
Product added to compare.