• Новий
Бета-каротин 3000 мкг, 100 м'яких капсул

Бета-каротин 3000 мкг, 100 м'яких капсул

Swanson
SWA114
4,30 €

Бета-каротин містить каротиноїд, який допомагає підтримувати здоров'я шкіри та імунної системи та діє як природний антиоксидант.

 

Бета-каротин 3000 мкг

Beta Carotene - харчова добавка, яка містить природний каротиноїд бета-каротин. Це з'єднання в організмі перетворюється на вітамін А - інгредієнт, необхідний для здорового росту і функціонування клітин, а особливо для підтримки хорошого стану зору, шкіри і слизових оболонок. Дієтична добавка бета-каротин може допомогти зберегти здорову шкіру та зміцнити імунну систему. Він також може діяти як природний антиоксидант, нейтралізуючи вільні радикали та запобігаючи пошкодженню клітин, спричиненому окисним стресом.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: бета-каротин, емульгатор: соєва олія, оболонка капсули: желатин, зволожувачі: гліцерин, носії: жовтий бджолиний віск і соєвий лецитин, очищена вода.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 м’яка капсула):

3000 мкг - Вітамін А з бета-каротину

Рекомендована добова доза: 1 м'яка капсула на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 100 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.