• Новий
Буферний вітамін С 500 мг, 250 таблеток

Буферний вітамін С 500 мг, 250 таблеток

Swanson
SWA122
19,65 €

Буферизований вітамін С Swanson легше впливає на шлунок, ніж традиційні добавки з аскорбіновою кислотою.

 

Буферний вітамін С 500 мг

Буферизований вітамін С — це форма вітаміну С, яка м’якше впливає на шлунок порівняно з традиційними добавками аскорбінової кислоти. Продукт допомагає регулювати кислотність добавки і полегшує травлення людям з чутливим шлунком. Вітамін С є важливим вітаміном, який відіграє ключову роль у багатьох функціях організму, включаючи підтримку здорової імунної системи, сприяння виробленню колагену для здорової шкіри та підвищення засвоєння заліза. Вважається, що буферизований вітамін С забезпечує всі переваги вітаміну С, не викликаючи шлунково-кишкового дискомфорту.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: Вітамін С (L-аскорбат кальцію), наповнювач: мікрокристалічна целюлоза, стабілізатор: полівінілпіролідон, натрію карбоксиметилцелюлоза, водна оболонка для таблеток, сполучна речовина: жирні кислоти, антизлежувач: магнієві солі жирних кислот.


1 таблетка містить:

500 мг - Вітамін С (аскорбат кальцію)

56 мг - Лайм (аскорбат кальцію)

Вміст у рекомендованій добовій порції (3 таблетки):

1500 мг - Вітамін С (аскорбат кальцію)

112 мг - Лайм (аскорбат кальцію)

Рекомендована добова доза: по 1 таблетці 1-3 рази на день під час їжі.

В упаковці: 250 таблеток


Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.