• Новий
Комплекс цитронату кальцію 250 мг, 300 капсул

Комплекс цитронату кальцію 250 мг, 300 капсул

Swanson
SWA125
19,86 €

Продукт містить 250 мг цитрату кальцію, легше засвоюваної форми кальцію. Підтримує здоров'я кісток і зубів, скорочення м'язів і передачу нервових сигналів.

 

Карбонат, аспартат і цитрат кальцію 500 мг

Calcium Citronate Complex - харчова добавка, яка містить 250 мг кальцію в одній капсулі у формі цитрату кальцію. Цитрат кальцію є формою кальцію, яка легше засвоюється порівняно з карбонатом кальцію, і вважається м’якшою для шлунка. Кальцій є важливим мінералом, який відіграє ключову роль у зростанні та підтримці кісток і зубів, а також у таких функціях, як скорочення м’язів, передача нервових сигналів і згортання крові. Ця добавка спрямована на підвищення засвоєння кальцію в організмі за допомогою цитратної форми.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: кальцій, наповнювач: рисове борошно, капсула: желатин, засіб, що запобігає злежуванню: магнієві солі жирних кислот.

Вміст у рекомендованій добовій порції (2 капсули):

500 мг - Кальцій (з цитрату кальцію і карбонату кальцію)

Рекомендована добова доза: по 1 капсулі 2 рази на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 300 капсул


Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для маленьких дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.