• Новий
Кальцію карбонат, аспартат і цитрат 500 мг, 100...

Кальцію карбонат, аспартат і цитрат 500 мг, 100 таблеток

Swanson
SWA124
8,72 €

Карбонат, аспартат і цитрат кальцію містить карбонат, аспартат і цитрат кальцію, що забезпечує 500 мг кальцію для здоров’я кісток і м’язів.

 

Карбонат, аспартат і цитрат кальцію 500 мг

Карбонат, аспартат і цитрат кальцію містить суміш трьох типів кальцію: карбонат кальцію, аспартат і цитрат, що забезпечує 500 мг кальцію на капсулу. Кальцій є важливим мінералом, який відіграє ключову роль у зростанні та підтримці кісток і зубів, а також у таких функціях, як скорочення м’язів, передача нервових сигналів і згортання крові. Ця добавка спрямована на підвищення біодоступності кальцію в організмі за рахунок використання різних типів джерел кальцію. Карбонат кальцію є поширеною формою кальцію, яка використовується в харчових добавках, цитрат кальцію є більш легко засвоюваною формою кальцію, а аспартат кальцію, як вважають, збільшує засвоєння кальцію.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: кальцій (з карбонату кальцію, аспартату та цитрату), акація, наповнювач: мальтодекстрин, носій: жирні кислоти, харчова глазур, носій: зшита целюлозна камедь, засіб, що запобігає злежуванню: магнієві солі жирних кислот.

Вміст у рекомендованій добовій порції (2 таблетки):

1000 мг - Кальцій (з карбонату кальцію, аспартату та цитрату)

Рекомендована добова доза: по 1 таблетці 1-2 рази на день. Запивати водою.

В упаковці: 100 таблеток


Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.