• Новий
Фолієва кислота 800 мкг, 30 капсул

Фолієва кислота 800 мкг, 30 капсул

Swanson
SWA146
5,09 €

Folate Quatrefolic доповнює дієту фолієвою кислотою.

 

Фолієва кислота 800 мкг

Folian Quatrefolic - харчова добавка, яка допомагає відновити рівень фолієвої кислоти в організмі. Фолієва кислота (також відома як вітамін B9) надзвичайно важлива, особливо для жінок дітородного віку та вагітних. Він відіграє життєво важливу роль у зростанні клітин, синтезі ДНК і виробництві еритроцитів. Дефіцит фолієвої кислоти може призвести до порушень розвитку нервової системи плода та інших вад розвитку.

Swanson ®

Swanson Health Products – американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Інгредієнти: глюкозамін 5MTHF, кватрефолієва кислота, борошно з коричневого рису, оболонка капсули: гідроксипропілметилцелюлоза, речовини, що запобігають злежуванню: магнієві солі жирних кислот і діоксид кремнію.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):

800 мкг - Folian Quatrefolic™ (глюкозамін 5MTHF)

Рекомендована добова доза: 1 капсула на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 30 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.