• Новий
Фолієва кислота 800 мкг, 250 капсул

Фолієва кислота 800 мкг, 250 капсул

Swanson
SWA147
6,79 €

Фолієва кислота необхідна для здоров'я нервової системи та кровообігу.

 

Фолієва кислота 800 мкг

Фолієва кислота, або вітамін B9, виконує багато важливих функцій в організмі. Він необхідний для здоров'я нервової та кровоносної систем, а також одночасно впливає на репродуктивні процеси та покращує фертильність. Добавки фолієвої кислоти особливо корисні для імунної системи, оскільки вона підтримує її функціонування та захищає нас від інфекцій. Крім того, фолієва кислота відіграє важливу роль у синтезі ДНК і важлива для підтримки функціональності клітин в організмі. З цієї причини прийом фолієвої кислоти є хорошим способом покращити наше здоров’я та самопочуття.

Swanson ®

Swanson Health Products — американський виробник і дистриб’ютор дієтичних добавок, заснований у 1969 році. Компанія є найбільшим приватним продавцем каталогів вітамінів у США. Її продукція виробляється відповідно до належної виробничої практики (GMP).

Харчова добавка

Склад: фолієва кислота, рисове борошно, оболонка капсули: желатин, антизлежувач: кальцієві солі жирних кислот.

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула):

800 мкг - Фолієва кислота

Рекомендована добова доза: 1 капсула на день. Запивати водою.

Вміст упаковки: 250 капсул

Зберігання: зберігати при кімнатній температурі, в сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану порцію для споживання протягом дня. Дієтичні добавки не можна використовувати як заміну різноманітного харчування. Продукт не рекомендований вагітним і годуючим жінкам.

Product added to wishlist
Product added to compare.