Сульфорафан з паростків брокколі 400мкг, 100...

Сульфорафан з паростків брокколі 400мкг, 100 капсул

ALI47
6,95 €
rating Читати 3 відгуки
Середня оцінка: 10/10 Кількість відгуків: 3

Найякісніші порошкоподібні паростки брокколі (Brassica oleracea italica) BroccoPhane®, стандартизовані до 0,4% сульфорафану.

 

Сульфорафан з паростків брокколі 400 мкг

 

Сульфорафан - органічна сполука сірки, що належить до ізотіоціанатів. Його природним джерелом є всі види хрестоцвітих овочів - білокачанна, брюссельська, білокачанна і цвітна капуста. Однак найбільше його в брокколі, де він вважається особливо цінним інгредієнтом для здоров’я.

Вважається, що найбільше сульфорафану міститься в брокколі, але тільки її паростки є справжньою скарбницею цього цінного інгредієнта. Вміст сульфорафану в паростках брокколі може бути в 30 разів вищим, ніж у зрілій рослині! Крім сульфорафану, паростки також багаті багатьма вітамінами (А, С, Е, К і вітаміни групи В) і мікроелементами (залізом, фосфором, цинком, селеном і марганцем), а також рядом інших важливих поживних речовин, таких як коензим Q10, каротиноїди або клітковина. З цієї причини варто включити їх у свій щоденний раціон.

MedicaLine

MedicaLine – польський виробник ліків та харчових добавок, який працює на місцевому ринку з 2007 року. MedicaLine володіє брендом харчових добавок Aliness. Продукти торгової марки Aliness містять натуральні сполуки, які характеризуються швидким і високим рівнем засвоєння активних речовин. Вітаміни з їхньої пропозиції можуть вживати люди, які дотримуються безглютенової дієти, а також люди з алергією та непереносимістю лактози.

 

Харчова добавка

 

Інгредієнти: подрібнені паростки брокколі (Brassica oleracea italica) BroccoPhane® стандартизований до 0,4% сульфорафану, наповнювач (мікрокристалічна целюлоза).

Вміст у рекомендованій добовій порції (1 капсула): порошок паростків брокколі BroccoPhane® 100 мг, включаючи: сульфорафан 400 мкг

 

Рекомендована добова доза: 1 капсула в день під час їжі.

Вага нетто: 100 капсул

Зберігання: Захищати від світла, зберігати при кімнатній температурі, у сухому, недоступному для дітей місці.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану добову норму порції протягом дня. Цей продукт не можна вживати вагітним і годуючим жінкам. Цей продукт не можна використовувати як заміну різноманітного харчування.

Good product
rating 10
2024-02-28
SR
It is good.
Weihnachtslieferung
rating 10
2024-01-15
Kräuterküche
?
Ohne Titel
rating 10
2024-01-11
Sissi
Nach so kurzer Zeit ist noch keine Wirkung wahrnehmbar. Das Produkt macht einen guten Eindruck.

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Product added to wishlist
Product added to compare.